Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου του ιστότοπου

Η Zelexio Technologies Inc. λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Παρακαλούμε διαβάστε την ακόλουθη πολιτική απορρήτου για να κατανοήσετε τις πολιτικές και τις πρακτικές μας σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών πληροφοριών.

Η Zelexio έχει αναπτύξει την παρούσα πολιτική για να εξηγήσει γενικά στους χρήστες της εταιρικής της ιστοσελίδας (η "Ιστοσελίδα") που βρίσκεται στη διεύθυνση www.zelexio.com τις πρακτικές μας σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των τύπων των πληροφοριών που συλλέγονται και του τρόπου χειρισμού και χρήσης τους. Η παρούσα Πολιτική ισχύει μόνο για τον Ιστότοπο και όχι για το ίδιο το προϊόν της Zelexio, το οποίο είναι προσβάσιμο στη διεύθυνση https://technologies.zelexio.com/login. Παρόλο που ο Ιστότοπος μπορεί να παρέχει συνδέσμους προς το Προϊόν, η πρόσβαση και η χρήση του Προϊόντος διέπεται από ξεχωριστή πολιτική απορρήτου και όρους χρήσης.

Με την πρόσβαση ή τη χρήση του Ιστότοπου, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική. Εάν δεν αποδέχεστε την παρούσα Πολιτική, παρακαλείστε να μην έχετε πρόσβαση ή να μην χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση safe@zelexio.com.

Προσωπικές πληροφορίες μαθητών και εκπαιδευτικά αρχεία

Ο εταιρικός Ιστότοπος, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.zelexio.com, δεν προορίζεται για παιδιά (συμπεριλαμβανομένων των ατόμων κάτω των 18 ετών) και δεν έχει σχεδιαστεί για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από μαθητές. Μέσω της Ιστοσελίδας, δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικές πληροφορίες από παιδιά ή από τα εκπαιδευτικά αρχεία των μαθητών. Εάν είστε ανήλικος (κάτω των 18 ετών), παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε ή παρέχετε πληροφορίες μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας που βρίσκεται στη διεύθυνση www.zelexio.com . Εάν είστε ενήλικος, παρακαλείστε να μην παρέχετε προσωπικές πληροφορίες που σχετίζονται με παιδιά ή εκπαιδευτικά αρχεία μαθητών μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας στη διεύθυνση www.zelexio.com. Εάν μάθουμε ότι οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία ή αρχείο έχει παρασχεθεί μέσω της Ιστοσελίδας, θα τα διαγράψουμε αμέσως. Εάν ανακαλύψετε τέτοιες πληροφορίες ή αρχεία στον Ιστότοπο, παρακαλούμε να ενημερώσετε αμέσως τη zelexio στο safe@zelexio.com.

Σκοπός της παρούσας πολιτικής απορρήτου

Σκοπός της παρούσας πολιτικής απορρήτου είναι να ενημερώσει τους χρήστες του ιστότοπού μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που θα συλλέξουμε και τις ακόλουθες πληροφορίες, κατά περίπτωση:

α. Τα προσωπικά δεδομένα που θα συλλέξουμε

β. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

γ. Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται

δ. Τα δικαιώματα των χρηστών του ιστότοπου.

‍Ταείδη των πληροφοριών που συλλέγουμε


Πληροφορίες που μας παρέχετε απευθείας

‍Κατά
τη χρήση του εταιρικού ιστότοπου, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.zelexio.com, ενδέχεται να μας παρέχετε πληροφορίες για τον εαυτό σας απευθείας σε εμάς, προκειμένου να επωφεληθείτε από ορισμένες προσφερόμενες λειτουργίες. Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που παρέχονται μέσω διαφόρων εντύπων στον Ιστότοπο, όπως όταν μας στέλνετε ένα αίτημα για πληροφορίες ή όταν πραγματοποιείτε αγορές αδειών χρήσης του Zelexio. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το όνομα και το επώνυμό σας ή πληροφορίες πληρωμής. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να συλλέγονται όταν εγγράφετε έναν λογαριασμό ή/και ζητάτε πληροφορίες.

. Λάβετε υπόψη ότι συλλέγουμε μόνο δεδομένα που μας βοηθούν να επιτύχουμε τον σκοπό που ορίζεται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Δεν θα συλλέξουμε πρόσθετα δεδομένα χωρίς να σας ενημερώσουμε προηγουμένως.

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα από εσάς

‍Μπορεί
να χρησιμοποιούμε τεχνολογίες που συλλέγουν αυτόματα ορισμένα δεδομένα σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας, ενώ χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν:

* δεδομένα πλοήγησης, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων που είδατε, των συνδέσμων που κάνατε κλικ, των πηγών που σας οδήγησαν στον Ιστότοπο, καθώς και πληροφορίες για την ώρα, την ημερομηνία και την τοποθεσία (χώρα και πόλη).

* δεδομένα συσκευής, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, του λειτουργικού συστήματος, του περιβάλλοντος εργασίας, της γλώσσας και της έκδοσης του προγράμματος περιήγησης.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε για την αυτόματη συλλογή δεδομένων μπορεί να περιλαμβάνουν cookies και παρόμοιες λύσεις. Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που συνήθως αποθηκεύονται στη συσκευή σας όταν επισκέπτεστε ιστότοπους και χρησιμοποιείτε διαδικτυακές υπηρεσίες. Χρησιμοποιούνται γενικά για τη λειτουργία ή τη βελτίωση της λειτουργίας των ιστότοπων, για την παροχή πληροφοριών και για τη βοήθεια στην εξατομίκευση. Άλλες τεχνολογίες παρόμοιες με τα cookies ("τεχνολογίες τοπικής αποθήκευσης") ενδέχεται επίσης να αποθηκεύουν μικρές ποσότητες δεδομένων στη συσκευή σας.

Το Zelexio χρησιμοποιεί cookies απόδοσης και λειτουργικότητας: Αυτά τα cookies δεν είναι απαραίτητα, αλλά μας βοηθούν να εξατομικεύσουμε και να βελτιώσουμε την εμπειρία του χρήστη. Cookies διαφήμισης: Αυτός ο τύπος cookies χρησιμοποιεί πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον ιστότοπο (για παράδειγμα, τις σελίδες που επισκέπτεστε, τη χρήση των υπηρεσιών μας και τις απαντήσεις σας στις διαφημίσεις και τα μηνύματά μας) για να σας παρέχει μια πιο σχετική εμπειρία χρήσης.

Εάν επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies στη συσκευή σας, μεταβείτε στο μενού προτιμήσεων του προγράμματος περιήγησής σας και απενεργοποιήστε τα cookies ή χρησιμοποιήστε την ιδιωτική λειτουργία κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας.


Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα

Η Zelexio συλλέγει και χρησιμοποιεί μόνο τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της και την παροχή και βελτίωση των υπηρεσιών της. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες συλλέγονται για τους ακόλουθους σκοπούς:

α. για τη λειτουργία της Ιστοσελίδας

β. για σκοπούς υποστήριξης πελατών

γ. για στατιστικούς σκοπούς

δ. για σκοπούς στρατηγικής ανάπτυξης και διαχείρισης επιχειρήσεων

ε. για σκοπούς μάρκετινγκ που σχετίζονται με την Ιστοσελίδα



Με ποιον μοιραζόμαστε προσωπικά δεδομένα

Εργαζόμενοι

Μόνο οι εργαζόμενοι που χρειάζονται τα προστατευόμενα δεδομένα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Άλλες γνωστοποιήσεις

Δεσμευόμαστε να μην κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους, εκτός από τις ακόλουθες περιπτώσεις:

α.εάν απαιτείται από το νόμο

β. εάν απαιτείται για οποιαδήποτε νομική διαδικασία

γ.για να αποδείξουμε ή να προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας

δ.σε αγοραστές ή υποψήφιους αγοραστές αυτής της εταιρείας σε περίπτωση που επιδιώξουμε να πουλήσουμε την εταιρεία

Εάν ακολουθήσετε υπερσυνδέσμους από τον ιστότοπό μας σε άλλον ιστότοπο, παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι και δεν ελέγχουμε τις πολιτικές και τις πρακτικές απορρήτου τους.

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα

Τα δεδομένα των χρηστών θα διατηρούνται για: ένα έτος μετά την εγγραφή στον ιστότοπό μας

. Θα διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες θα ειδοποιούνται εάν τα δεδομένα τους διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό.

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Για την προστασία της ασφάλειάς σας, όλα τα δεδομένα που αποθηκεύονται στο σύστημά μας είναι καλά ασφαλισμένα και προσβάσιμα μόνο από τους υπαλλήλους μας. Η Zelexio δεν μοιράζεται ανεπίσημα τα δεδομένα που καλύπτονται από την παρούσα πολιτική με τους υπαλλήλους της. Μόνο οι υπάλληλοι που χρειάζονται τα προστατευόμενα δεδομένα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ισχύει η αρχή των ελάχιστων δικαιωμάτων πρόσβασης, δηλαδή σε κάθε πρόγραμμα ή υπάλληλο παρέχεται η πιο περιορισμένη δυνατή πρόσβαση ώστε να μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά του. Οι εργαζόμενοι που έχουν πρόσβαση σε προστατευόμενα δεδομένα λαμβάνουν εκπαίδευση σχετικά με τις ευθύνες τους κατά τον χειρισμό των δεδομένων αυτών και σχετικά με τους διάφορους νόμους και συμφωνίες για την ασφάλεια των δεδομένων. Οι εν λόγω υπάλληλοι λαμβάνουν επίσης ένα μοναδικό αναγνωριστικό χρήστη για λόγους λογοδοσίας. Οι υπάλληλοί μας δεσμεύονται από αυστηρές συμφωνίες εμπιστευτικότητας και η παραβίαση αυτής της συμφωνίας θα έχει ως αποτέλεσμα την απόλυση του υπαλλήλου.

Η Zelexio διεξάγει περιοδικές αξιολογήσεις κινδύνων και τρωτών σημείων και ελέγχους συμμόρφωσης σχετικά με το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων. Η Zelexio οφείλει να αποκαθιστά αμέσως τυχόν ευπάθειες ασφαλείας που εντοπίζονται. Παρόλο που λαμβάνουμε κάθε προφύλαξη για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών και των δεδομένων, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος βλάβης. Οι τεχνολογίες ιών και πειρατείας εξελίσσονται συνεχώς και υπάρχουν και άλλοι παράγοντες κινδύνου, όπως απρόβλεπτες βλάβες υλικού ή λογισμικού. Κατά συνέπεια, η Zelexio δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την απώλεια ή την αλλοίωση δεδομένων. Η Zelexio θα ειδοποιήσει κάθε χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για παραβίαση της ασφάλειας που τον αφορά εντός δύο ημερών από την ανακάλυψη της κατάστασης.

‍Ταδικαιώματά σας ως χρήστης

Ως χρήστης, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης σε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε συλλέξει. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να επικαιροποιήσετε ή να διορθώσετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα που έχουμε στην κατοχή μας, εφόσον αυτό είναι αποδεκτό από το νόμο.

Μπορείτε να επιλέξετε να ανακαλέσετε ή να αλλάξετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και τη χρήση δεδομένων ανά πάσα στιγμή, εφόσον αυτό είναι νομικά αποδεκτό και μας έχετε ενημερώσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ζητήσουν αντίγραφο των προσωπικών τους δεδομένων ή να τροποποιήσουν τυχόν ανακριβείς πληροφορίες γράφοντας στο safe@zelexio.com. Το μήνυμα θα πρέπει να περιλαμβάνει τις ακόλουθες πληροφορίες:

* όνομα και επώνυμο
* διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Στη συνέχεια, ένας εκπρόσωπος της zelexio θα επικοινωνήσει με τον χρήστη για να επαληθεύσει την ταυτότητά του. Οι χρήστες μπορούν επίσης να διορθώσουν και να ενημερώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία μέσω της μεθόδου που περιγράφεται παραπάνω.


Πολιτική για τα cookies

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο, που αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του χρήστη από τον ιστότοπο. Σκοπός του είναι να συλλέγει δεδομένα σχετικά με τις συνήθειες περιήγησης του χρήστη. Χρησιμοποιούμε τους ακόλουθους τύπους cookies στον ιστότοπό μας:

α.Λειτουργικά cookies

Τα χρησιμοποιούμε για να θυμόμαστε τις επιλογές που κάνετε στον ιστότοπό μας, ώστε να αποθηκεύονται για μελλοντικές επισκέψεις.

Μπορείτε να επιλέξετε να ενημερώνεστε κάθε φορά που αποστέλλεται ένα cookie. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε εντελώς τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Διαδίκτυο, αλλά αυτό μπορεί να μειώσει την ποιότητα της εμπειρίας χρήσης σας.

Αλλαγές

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου μπορεί να τροποποιείται κατά καιρούς, ώστε να διατηρείται η συμμόρφωση με τη νομοθεσία και να αντικατοπτρίζει τυχόν αλλαγές στη διαδικασία συλλογής δεδομένων μας. Συνιστούμε στους χρήστες μας να ελέγχουν την πολιτική μας από καιρό σε καιρό για να διασφαλίσουν ότι είναι ενήμεροι για τυχόν ενημερώσεις. Εάν είναι απαραίτητο, ενδέχεται να ειδοποιήσουμε τους χρήστες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις αλλαγές στην παρούσα πολιτική.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία:
Όνομα: Simon Descarries
1 (819) 975-4688
safe@zelexio.com
‍‍
Εφαρμοστέοι νόμοι

Η παρούσα πολιτική συμμορφώνεται με τους νόμους που ορίζονται στο νόμο περί προστασίας προσωπικών πληροφοριών και ηλεκτρονικών εγγράφων (PIPEDA).

Συναίνεση

Οι χρήστες συμφωνούν ότι, χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συναινούν:

α. στους όρους που ορίζονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου και

β. στη συλλογή, χρήση και διατήρηση των δεδομένων που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική.